Ubojnie

mięso w ubojniOferujemy wysokiej jakości urządzenia, które spełniają najwyższe standardy higieny i wydajności. Nasze rozwiązania są dostosowane do indywidualnych potrzeb klientów, gwarantując optymalizację pracy i redukcję kosztów. Skontaktuj się z nami i odkryj, jak możemy pomóc w modernizacji Twojej ubojni!

  • Przepęd trzody chlewnej – wyposażony jest w dysze wodne, które służą do natrysku całej powierzchni trzody przed oszołomieniem.
  • Boks oszołomienia trzody – unieruchamia trzodę przed ogłuszeniem jej.
  • Pęta wołowe– zabierają oszołomione trzody do dalszej obróbki.
  • Tapczan wyrzutowy – jest to miejsce, na które wpada oszołomiona sztuka wieprzowa.
  • Oparzelnik – służy do oparzanie świń.
  • Podnośnik różnicowy – służy do podnoszenia tusz wieprzowych ze stołu doczyszczającego lub tapczanu wyrzutowego. System pomaga w zachowaniu procesu technologicznego.