Maszyny i urządzenia dla przemysłu mięsnego, rybnego i spożywczego

Maszyny

Prezentowane w tym dziale Maszyny, wyprodukowane zostały na podstawie własnej z dokumentacji, stworzonej przez biuro projektowe przy użyciu najnowszych animacji komputerowych.

Każda z maszyn spełnia wymogi UE oraz posiada certyfikat CE. Wszystkie elementy stalowe są wykonywane z blachy nierdzewnej kwasoodpornej, a komponenty współpracujące z naszą konstrukcją, pochodzą od sprawdzonych dostawców. Dzięki trwałości, dokładności wykonania, gwarantowaną przez zespół wykwalifikowanych pracowników, znaleźliśmy się w czołówce przedsiębiorstw w tej branży.

Jak wiadomo nie ma urządzeń niezawodnych, dlatego firma nasza posiada serwis potrafiący wykonać wszelkie naprawy związane z naszymi, i nie tylko, maszynami, począwszy od spawania, poprzez naprawy palników, na naprawach automatyki i sterowników mikroprocesorowych skończywszy.

Zapraszamy Państwa do zapoznania się z naszymi maszynami.

Maszyna przeznaczona jest do automatycznego mycia i płukania pojemników.
Nadziewarki hydrauliczne w całości wykonane ze stali nierdzewnej.
Profesjonalne pakowaczki próżniowe dostosowane do różnego zapotrzebowania.
Mieszałki do mięsa i farszu - To Niezawodny sprzęt, przeznaczony do mieszania farszu w zakładach przetwórstwa mięsnego
Proponujemy zaawansowane technicznie kuter do mięsa. Oferujemy profesjonalne urządzenia do rozdrabniania mięsa.
Urządzenie wytwarzające dym do wędzenia ze zrąbków.
Kotły używane są do gotowania i parzenia mięsa.

Służą do rozdrobnienia świeżego lub gotowanego mięsa, serów, maku oraz warzyw i owoców.
Służy do uplastycznienia wędlin. Dwa kierunki obrotu, całość wykonana z blachy kwasoodpornej.
Służy do wędzenia ryb w zimnym dymie. Jest to urządzenie współpracujące z komorami wędzarniczymi.
Komora tradycyjnego wędzenia stosowana była od 1000 lat, poprzez spalanie polan drewna
Komora wędzarniczo – parzelnicza służy do termicznego szlachetnienia wędlin, mięs, ryb, serów.

Tu nas znajdziesz:

Projekt i wdrożenie: fdgstudio.net